Advert

Rúzs mintás rövid nadrág

Rúzs mintás rövid nadrág gyereknadrág


Fehér alapon rúzsos mintával rendelkező rövid nadrágTermékeinket egyelőre 56-122 méretig állítjuk elő. A Nimiri baby kollekció gondosan kiválasztott, speciális tervezésű és kiváló minőségű termékekből áll, melyek magas minőségű alapanyagokból készülnek. Anyagaink kiválasztásánál törekszünk a természetes, bőrbarát, kellemes tapintású és könnyen kezelhető textíliákra. Legelső kollekciónk kiemelkedő darabjai  a különleges színváltós, illetve a sötétben világítós termékek.
Termékeink többsége 95% biopamut és 5% elasztán alapanyag felhasználásával jön létre, ezzel is biztosítva a gyermekek számára a bőrbarát, de ugyanakkor a szükséges rugalmassággal rendelkező viseletet. A gyártás során felhasznált kellékek ÖKO-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Nálunk nem a mennyiségi gyártás a fő cél, hanem az egyedi termékek előállítása, és ezek folyamatos újítása, az anyagok mintájában és típusában egyaránt. Készleteink minden típusból korlátozottak, hiszen mindig újabb és újabb színekkel szeretnék elkápráztatni kedves vásárlóinkat és a gyermekeket.
Továbbá fontos számunkra, hogy a termékek gyártása teljes egészében Európában történjen, ezáltal a közvetlen környezetünk támogatása jön létre, a gyártási folyamat lerövidülése mellett. Kimarad a szállítással járó magas költség és az ezzel járó környezetszennyezés.
Bízunk benne, hogy a NIMIRI márka elnyeri tetszését és visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük Önt.
Kérjük látogssa meg Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan nyomon követheti munkásságunkat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eladó Tesla Model 3 Performance - Tesla magyarországi forgalmazó Budapest

Egyedi weboldal készítés Google kereső optimalizálás Budapest